fredag 21. juni 2013

I dag er det 4 måneder siden...

...jeg startet å blogge! 
 Tenk på det, nå har jeg holdt på siden 21. februar, da det hele startet. Etter mye tvil, hoppet jeg ut i det, ut i denne store og litt da ukjente blogg-verden.
 Jeg som er så lite teknisk av meg som det går an å få blitt når det kommer til data, Photoshop og innstillinger på kameraet, hoppet ut i det, et sted må en jo starte.
Heldigvis, så har jeg en samboer som er veldig tålmodig og hjelper meg til enhver tid. Han lar meg alltid prøve selv, og hjelper meg masse på Photoshop. Så Tusen Takk Kjære ;)
 
Det var tross alt han som foreslo at jeg skulle starte min egen blogg, faktisk ikke vært inne på tanken selv før. Men etter han nevnte det, tok det bare et par uker før jeg var i gang.
Nå er det mest på hobbybasis, kun for at jeg skal lære meg mer om sammensetninger, styling og fotoredigering, alt lærer jeg av meg selv når jeg også kan bruke bloggen min som et kartotek og se tilbake på innleggene. Og dette er innlegg nummer 119, tenk på det:)

Alt det kreative jeg har puslet med siden jeg var lita jente, hvorfor har jeg ikke startet blogg før? Alt det er jo glemt, skulle jo ha startet blogg som 12-åring, hehe.
Men nå er jeg i alle fall her, med min egen blogg som 28 åring, bedre seint enn aldri.
Er så rart å tenke på hvordan verden utvikler seg så fort, når jeg var i tenårene var det ingen som leste blogger, og i dag har jo nesten enhver jente en blogg. Instagram, dit har ikke jeg kommet meg enda, men skal ikke se bort ifra at jeg begynner med det også. Jeg hadde jo ALDRI trodd at jeg skulle starte med dette for noen år tilbake.
 
Dagbokskriving har det blitt mindre av etter jeg begynte å blogge. Men allikevel, dagboken kommer jeg aldri til å gi opp. Det er mitt absolutte fristed. Der skriver jeg om ALT, og det gjør jeg jo absolutt ikke her. Her vil jeg ikke gå inn i privatliv og så mye om hva jeg gjør til hverdags. Kun til en viss grad er greit, jeg aner jo tross alt ikke hvem som sitter og leser, så da er det greit å ha dagbok, som bare JEG kan lese.
 
Å blogge tar jo MYE tid! Ta bilder tar tid, i alle fall når en må ta nesten 50 bilder før en endelig er fornøyd, så kanskje redigere de, også ombestemmer du deg, må ta nye bilder, legger det ut tar tid, finne ut rekkefølge og tekst....Det går fort noen timer.
Nå er jeg veldig ivrig på å legge ut innlegg, ikke fordi jeg føler at jeg "må" legge ut noe hver dag, men fordi jeg har så lyst. Det er så mye jeg vil ta bilder av, så mye jeg syns er fint. Ser for meg at dette dabber noe av etter det har gått en stund. Men det er jo nå jeg føler jeg er i lærings-fasen for å si det sånn. Det er nå jeg bygger opp "grunnmuren" for bloggen videre. Så vi får nå se hvor lenge denne iveren i meg forblir:)

(Notatboken og boksen er fra Kremmerhuset Ting & Sånt.)

Om jeg har utviklet meg noe i løpet av disse 4 månedene... Tja, jeg føler jo litt det selv i alle fall. Når jeg ser på de første innleggene mine, ser jeg kanskje noe kunne vært annerledes. Men det er jo MEG, jeg vil ikke gå tilbake å endre på noe.
Det er jo slik jeg kan se utviklingen min. Og du som jeg gleder meg til jeg en vakker dag får meg drømmehuset, med masse rom jeg kan pynte opp. Da skal det bli gøy å blogge da!
Akkurat nå har jeg altfor mange ting og litt for liten leilighet, hehe:) Men, sånn får det bare være! :)
De neste innleggene fremover, kommer det bilder av gang/inngangsparti, kjøkken og bad :)
 
Til slutt vil jeg bare si:
Hei til Mamma som jeg veit er innom og titter hver dag:)
Og Hei til Lisette i Bergen, savner deg veldig her i Tønsberg.
Marte i Oslo som er min faste leser, alltid koselig å få en hilsen fra deg her inne.
Også Jorunn som alltid legger igjen en hyggelig kommentar til meg, det gleder meg virkelig snille du.
 
God helg alle sammen:)


1 kommentar:

  1. Koselig. Innom hver dag jeg også. Så erklærer meg som fast leser ;) Glad i deg <3. Du er flink! :)

    SvarSlett