søndag 24. mars 2013

Påskefrokost

 
Da var det søndag igjen, palmesøndag og greier...(ikke det at det sier meg så mye men!)
Søndager er virklelig til for å nyyyytes, sove lenge, kose seg med de nærmeste og gire ned et par hakk, fra en ellers så stressende hverdag.
 
 
 
Påskestemning på bordet. Gule lys og gåsunger med påskeegg og påskekyllinger.
 
 
Er så glad i disse rosa serviett-ringene, de har jeg fått av min samboer. Han tenkte vel på meg når ha så disse da...rosa,og blomst. Det kan bare ikke slå feil hos meg;) hehe
 
 
 
Nå er det bare å komme seg ut i sola:)
Det er ikke riktig så varmt ute som det ser ut som,så fortsatt på med vinterjakke og lue. Tenk i fjor,da gikk jeg med t-skjorte og syklet rundt i påsken. Sommer og varme - kom kom kom!!!
 
Ha en fin-fin palmesøndag alle sammen:)
 
Klem
 

 

2 kommentarer:

 1. Her var det skikkelig god påskestemning, så koselig dekket bord!!! Den høna i forrige innlegg var utrolig fin, jeg har aldri sett maken før. Jeg skulle legge med til som følger hos deg, men du har ikke google's "bli medlem på dette nettstedet", det er den som er mest vanlig å bruke på blogspot:) Ønsker deg en kjempefin påske! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Så koselig med kommentar:) Tusen takk:) Liker bloggen din også:)
  Jeg får ikke lagt til googles "bli medlem på dette nettstedet" ser ut som de ikke bruker det lenger. Hmm...har du noe forslag til hvordan jeg får lagt det til?
  God Påske til deg også:)
  Klem fra Elise

  SvarSlett