tirsdag 21. mai 2013

Blogg-jente i 3 måneder...Tenk det, nå har jeg vært en blogger i 3 måneder!
Jeg må bare si med en gang at det er så gøy at det er så mange som titter innom hos meg:) Jeg setter stor pris på alle hyggelige kommentarer, fortsett med det dere:)
Føler meg fortsatt ganske ny i denne store og litt ukjente "blogg-verden". Jeg hadde ingen anelse om at dette var så stort, det er jo et hav av blogger der ute! Jeg blir helt målløs over alle de flotte interiør-bloggene som finnes, jeg kommer jo over nye blogger hver eneste dag. Dette er virkelig en stor trend hvor det er mye inspirasjon å hente, hvorfor har jeg ikke hoppet ut i dette før?

Men bedre sent enn aldri:) Nå er jeg i gang, og jeg syns det er kjempe gøy!
 Den kreative delen i meg bobler nesten over til tider, og interessen for interiør og foto bare har økt etter at jeg startet blogg. Jeg har virkelig sett viktigheten i å ta gode bilder, kamerastativ og nytt kamera står høyt på ønskelisten.
Jeg sitter og tenker på hva jeg vil med bloggingen min, er det flere der ute som tenker på det?
Dette har jeg jo valgt å gjøre mest for min egen del, så jeg kan sitte å titte på gamle minner. Det blir jo litt som en stor minnebok, bare på nett og helt åpen for alle. Så det er vel derfor en ikke vil dele absolutt "alt", en vet jo tross alt ikke hvem som sitter og leser.
 Den som leser bloggen min mest, er jo nettopp meg! Jeg syns jo det er utrolig gøy å se selv hva jeg legger ut. Det høres kanskje rart ut men jeg inspirerer jo meg selv også! Å kunne gå tilbake å se hvordan jeg hadde det før, å se hva jeg har satt sammen, om jeg kunne gjort noe annerledes osv. er jo noe jeg kan lære masse av.


Men hva vil jeg formidle? Hvor går grensen til mitt privatliv?
Mine innerste tanker og følelser kommer jeg nok aldri til å legge ut om, det har jeg heldigvis dagbok til! Planen er vel heller ikke at dere skal bli så godt kjent med meg, men at dere får inspirasjon og en god følelse av å være her inne. Jeg legger jo bare ut det JEG liker og syns er fint, også er det kanskje noen der ute som liker det samme som meg og får glede og inspirasjon av det:)  
Jeg er så glad jeg kan dele denne interessen med andre "som meg", dere bloggere der ute som er like glad i å pynte, dekorere og ommøblere som det jeg er. Det å mixe og matche interiøret hjemme, og de som kjenner seg igjen i og nesten ikke få sove fordi du grubler over hvor en ting skal stå eller en ting du har sett i en butikk som du bare MÅ ha!!
Jeg vil ha en blogg som er personlig som sier litt om hvem jeg er, og det føler jeg at jeg har. Jeg prøver ikke å være noen andre eller kopiere andres blogg, dette er bare meg. Jeg legger ut akkurat det som måtte falle meg inn, uten å tenke over hva andre måtte mene og synse om det.
 

Nå handler ikke livet bare om pynteting, gode kaker og flotte blomster som det kan virke som på en blogg. Men det er denne gode delen i livet mitt jeg velger å ha fokus på her i min blogg.  Dette skal være en side som er meg, med fokus på min store interesse interiør og alle vakre ting og tang som fortjener en plass i "rampelyset".
 
Bloggere flest deler kun de gode ting og opplevelser i hverdagen på sidene sine, sånn vil det nok alltid være. Om en har en dårlig dag, er deppa og lei seg eller om det bare er litt rotete hjemme, er det vel ingen som har så stor interesse av å vite. Hadde det vært en slik blogg hadde en mest sannsynlig ikke hatt så mange lesere heller! En vil jo dele hverdagsgleder så en har en mulighet til å formidle noe positivt og godt.

Dette var noen "dype tanker" fra meg i dag! Jeg konkluderer med at blogging er GØY:)
Og dette er noe jeg kommer til å fortsette med! ;)

 

2 kommentarer:

 1. Gratulerer som blogger i 3 måneder !
  Ja er det ikke gøy, syns du tar fine bilder :)
  Det er trivelig å blogge og inspirere hverandre når man har samme interesse.

  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :)
  Janne

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg er jo også ny her, fra januar 2013, synes det er kjempegøy! Jeg sliter litt mere med det tekniske siden jeg ikke er helt ung......
  Fin blogg du har!
  Ha en fin dag, hilsen Signe.

  SvarSlett