lørdag 11. mai 2013

Yndlingene mine Julius, Cesar & Zita

Vi har hatt mange katter opp gjennom årene, Rangvall, Nusse, Oskar, Pamela, Shibo og Gismo er noen av de kattene jeg er vokst opp med. Mange flotte katter:) Hjemme i Tønsberg har jeg min egen lille Cesar, som jeg har vist bilde av her et par ganger.
Hjemme hos mamma har vi nå en pus som heter Julius. Han er snart 4 år, og en langhåret og bestemt gromgutt. Han kom til oss, ikke gamle karen...Og etter mye leiting om hvor han kom fra og om han hadde noe hjem, endte han opp hos oss, selv om vi hadde hund da også, ville han være her hos oss! Noe som vi er veldig glad for, for han er så herlig :)
 
 JULIUS

Kosegutten vår:) 
 
 BONUS
 I november i fjor måtte vi ta farvel med vår kjære berner sennen Bonus pga. kreft. Han ble 8 år, vi savner han veldig.
Ikke lenge etter fikk vi oss en ny hund, det ble lille Zita. Blanding av samojed og golden retriver, nå er hun litt over et halvt år og husets lille midtpunkt:)
 
ZITA 


Veldig snill og god jente med masse energi:)
Alltid koselig å komme hjem til Jevnaker til disse to yndlingene her.
 
Som dere skjønner så er jeg veldig glad i dyr. Det er ikke alle som kan kombinere hund og katt sammen, så jeg er glad for at Julius er så tøff som han er og ikke blir skremt av Zita, som kan være litt voldsom nå som hun fortsatt er valp :)
Det er så mye kos og glede i katter og hunder:)

Avslutter med noen bilder av Cesar, som er 1 1/2 år nå. Han var bare helt nydelig som kattunge med de blå øynene og lyse oransje pelsen. En skikkelig nysgjerrigper som har tendens til ADHD og er veldig glad i å leike med Q-tips.

CESAR
 
 
 
 

Dette var alle mine yndlinger som jeg er så glad i :)
 


2 kommentarer:

  1. Så fine bilder :)

    SvarSlett
  2. Å helandussen Cesar er så nydelig :)

    Klem fra Juni.

    SvarSlett