søndag 21. april 2013

Bloggen 2 mnd i dag

I dag er det nøyaktig 2 måneder siden jeg begynte å blogge:)
Tiden går så fort, jeg føler jeg har gjort dette mye lenger. Jeg hadde aldri trodd at jeg ville like det her så godt som det jeg gjør!! :)
Tenk for 2 måneder siden visste jeg knapt hva en blogg var, jeg hadde aldri vært innom en blogg før. (bortsett fra Kremmerhuset-bloggen faktisk!) og bare hørt om disse "rosa-bloggene". Men nå ser jeg jo at det finnes jo så masse flotte interiør-blogger der ute. Også har jeg allerede fått mine favoritt-blogger jeg må innom hver dag, det er så gøy og få inspirasjon av andre og ikke minst tilbakemeldinger som jeg får av dere lesere. Jeg ser jo det at det er jo godt over 100 innom hver dag, og jeg har hatt over 5000 sidevisninger til sammen på 2 måneder. Over all forventning:)
Det gjør bloggingen ekstra gøy, når jeg vet at det er noen der ute som titter innom meg:) Kanskje ser dere også  noe fremgang og utvikling hos meg også. Jeg øver meg veldig på å bli flinkere til å ta bilder, og lærer meg litt og litt inne på Photoshop.
Her er litt bilder av meg, en liten photo-session fra badet!
 

 


  
Så fra nå av kommer det bare bilder av meg på bloggen min!! :)
Eh, nei...jeg skal ikke fortsette med det altså, lover:) Hehe...

 
Vel, hipp hurra for "Blogge-Elise" 2 måneder i dag:)
(alltid gøy med en liten unnskyldning til å feire...hihi)
 

1 kommentar:

  1. Husker da jeg begynte å blogge, også. Synes det var såå stas med alle som var innom, og alle kommentarene! Og det er jo så gøy med bilderedigering! Så masse lykke til framover! Fin blogg du har, forresten!:-)Og koselig at du stakk innom min!:-)

    Ha ei fin uke! Klem Nina

    SvarSlett