fredag 12. april 2013

Mitt Lysfat - April 2013

Jeg har blitt veldig glad i lys på fat/brett de siste årene. Det har jo vært en stor trend, og er det fortsatt. Så mange som kommer innom på jobben og spør etter lysfat. Og det er jo så gøy å hjelpe til med å finne frem flotte ting å ha sammen med lys på fatet.
Jeg bytter ofte ut hva jeg har på fatene mine etter årstidene, og det flotteste og nyeste fatet får som regel plass på stuebordet. Prydet med noe nytt, noe gammelt, sesongens blomster osv. osv. Det er bare kreativiteten som setter grenser på hva du kan ha på fatet ditt.
Nå fremover tenkte jeg å ha Månedens Lysfat hver måned her på bloggen min.
Dette er mitt lysfat akkurat nå, friske og lyse farger nå på våren:)

Jeg ble så glad da jeg fant igjen dette brettet her, jeg hadde helt glemt det. Jeg vant det faktisk i en pakkelek-konkurranse med jobben for noen år siden. Og jeg ble så glad når jeg vant det, for jeg likte det så godt. I det siste har det blitt noen nye fat, så jeg hadde lagt det bort...men nå er det fremme igjen.
Dette kan en jo også bruke som serveringsbrett, men jeg syns det er veldig fint med blomster og lys:)
Jeg har brukt blomstene og vasene fra forrige ukens innlegg i "vårforbredelser del 2". De to lysestakene som egentlig var mørke grå, har jeg malt hvite og pusset de litt etterpå, så de fikk den litt slitte "looken".
 

Håper dette kanskje gav deg noen tips eller en ide til et nytt lysfat.


1 kommentar:

  1. Gratulerer med galleriplass hos NIB, det var gøy!! Flotte bilder av lysbrettet ditt!!

    Ønsker deg en flott helg! Klem fra Jorunn

    SvarSlett