mandag 8. april 2013

Topp 5 - Mine Søteste Ting

Helt siden jeg var liten jente har jeg vært ekstremt opptatt av pyntegjenstander. Jeg husker dagmammaen min hadde et stort vitrineskap med masse små og store figurer, og jeg kunne stå å se på det i timevis. Det var så mye fine ting...Og jeg tenkte at en dag, da skal jeg også ha et stort skap med så mye fine ting.
Har enda ikke blitt noe skap, men en dag, når jeg får meg et flott hus...da skal jeg kjøpe meg et stort glass-skap hvor det kun skal være mine flotteste pynteting.
 
I og med at vi bor i en liten leilighet er fortsatt noen av tingene mine hjemme hos mamma på det gamle jenterommet. Jeg skal vise dere noen godsaker derifra også, bla. mine flotteste porselensdukker. Men det kommer seinere :)
Nå har jeg hatt en liten "kåring" av mine Søteste Ting.
 
Her er Topp 5:


NR. 5 
Er ikke disse to engle-jentene her helt nydelige. Så snille og gode. De var 3 en gang, men dessverre så er den ene knust.
 

NR. 4
Den her fikk jeg i bursdagsgave av en i vennegjengen som liten jente. Og etter som jeg har blitt eldre har jeg bare likt den bedre og bedre. Der sitter lille Herr Mus med sin Fru Mus ved vannkanten mens han skygger for solen med en liten paraply imens hun sover litt. Ser ut som han elsker henne høyt.


NR. 3 
 Verdens søteste små Bambier. De kjenner du sikkert igjen fra Kremmerhuset.
NR. 2
 Husker ikke helt hvor jeg har kjøpt denne, men har hatt den lenge. Hun flotte her er pynt på badet, og er bare super skjønn.
NR. 1
Disse to elefant-lysene er mine favoritter. Det er mye fordi jeg aldri kommer til å glemme historien bak de når jeg fikk de.
Var nemlig på ferie i Danmark som lita jente, og vi gikk forbi en butikk med masse flotte lys. Butikken var stengt, og jeg stod og stirret på alle de fine lysene i utstillingsvinduet. Jeg fikk de ikke ut av hodet, og sutra så mye at dagen etter måtte vi dra tilbake dit (og det var et stykke). Det ble disse to her, og Elise, ja hun var fornøyd! :) Jeg har enda ikke tent de på, og det tror jeg at jeg aldri kommer til å gjøre heller:)
 
Hvem var din favoritt?
 
Ha en sukkersøt dag :)
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Så søte ting! Elefantlysene hadde nok ikke jeg tent på heller. Bambiene var skikkelig søte, selges de enda på kremmerhuset? Jeg har alltid likt pyntegjenstander jeg også, men det blir faktisk mindre av de opp gjennom årene. Har ingen favoritt akkurat, jeg bytter litt på ettersom hvilken årstid det er.

  Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Bambiene er vi i Tønsberg dessverre tomme for, men det er noen få butikker som har igjen. De kommer helt sikkert inn igjen til høsten for vi har hatt de to år på rad. Ellers så kan du jo sjekke nettbutikken:)
  Fin kveld til deg:)
  Klem Elise

  SvarSlett