fredag 19. april 2013

DIY - Kjøkkenstoler

Tenkte jeg skulle vise dere kjøkkenstolene mine. Dette er to stoler jeg fikk av mamma for et par år tilbake, som tilhørte det gamle spisebordet de hadde før. De var svarte og med grønt trekk, jeg malte de ganske fort hvite og i fjor byttet jeg trekk på de. Så enkelt som å stifte på to løse putetrekk, og jeg er blitt veldig fornøyd med de stolene.
Kjøkkenbordet vårt er fra en bruktbutikk det var grønt, og nå malt i samme farge (har dessverre ikke bilder av det som grønt, jeg malte det nesten før vi fikk det inn døra her i fjor, klarte så vidt å se på den grønn fargen, hehe). Men det kommer bilder av det hvite bordet!
 
Her er begge malt hvite, og den ene fortsatt med det grønne trekket som var før.
Dette er begge stolene med nytt trekk. Putetrekkene er fra Kremmerhuset og er et par år gamle, og finnes dessverre ikke lenger i butikk.
 
På bildene under ser dere mitt nyeste kupp. Disse tre flotte stolene her fikk jeg gratis for noen dager siden, det var en nabo som skulle kaste de. Ikke så godt å se, men de er lyserosa. Tror jeg kommer til å gjøre noe med de her. Men vet ikke hva enda, kanskje det blir til at jeg også maler de hvite, og får på noen søte sitteputer.  Men de er jo faktisk søte i lyserosa også, også er de litt slitt, så hvem vet kanskje jeg beholder de slik de er! ;) Får vente å se...
 
 
I kveld er jeg så heldig at jeg skal få dekke bord på jobben. Temaet er barnedåp og bryllup, gleder meg . Har øvd meg på å brette fancy servietter! ;) 
Det kommer vel litt bilder fra det i løpet av helgen, så da må du titte innom:)
God helg:)
 
 

1 kommentar:

  1. De ble fine de stolene du trakk om, morsomt trekk! Jeg likte godt de rosa stolene...jeg er veldig glad i rosa..hehe..jeg hadde ikke malt de i første omgang:)

    Ha en flott helg! Klem fra Jorunn

    SvarSlett